Äggtoddy skum
Och slutligen, en modern tolkning av ett gammalt recept; bekant för de flesta mor- och farföräldrar. Med denna espuma av äggtoddy visar du den äldre generationen att inte allt var bättre förr.
300ml äggtoddy
200ml grädde
Gräddsifon
Vispa äggtoddy och grädde tillsammans tills det är slätt. Tillsätt denna blandning i gräddsifonen och låt den vila i kylskåpet. Innan du serverar äggtoddy är det viktigt att skaka gräddsifonen ordentligt för att hålla vätskorna väl blandade.
Töm två gräddpatroner i gräddsifonen så att den kan serveras med rätt tryck och rätt luftighet.
I kombination med en god kopp kaffe och en regional småkaka är detta det perfekta eftermiddags-snacket.
Om du vill göra processen för några av dessa recept lite enklare kan du använda vår unika gräddsifon i kombination med våra smakkulor. Du kan enkelt sätta in smakkulorna i gräddsifonen och tillsätta exotiska smaker till vilken rätt som helst.